eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Teljesen elmérgesedett a sztárpár viszonya

Bírósághoz fordult Denise Richards, hogy elérje, Charlie Sheennel közös gyerekeik ne alhassanak többet édesapjuknál.

A Los Angeles-i legfelsőbb bírósághoz beadott keresetben a színésznő megírta: a gyerekek nem akarnak apjuknál aludni, és gyakran szomorúak és izgatottak, amikor hazatérnek.

Az anya attól tart, hogy volt férje "helytelen" dolgokat néz az interneten a gyerekek, a hároméves Sam és a kétéves Lola jelenlétében.

Charlie Sheen tagad. Ügyvédje írott nyilatkozatában közölte: Denis Richards már korábban is állított ilyesmit, de a színész akkor sem ismerte el a vádakat.

A pár tavaly vált el, Charlie Sheen pedig azóta azzal vádolja volt nejét, hogy beleavatkozik a gyerekekkel való kapcsolatába.

A bíróság korábban már engedélyezte Denise Richardsnak, hogy megválassza a dadust, aki elkíséri a lányokat apjukhoz, később azonban Charlie Sheen azt kérte, hadd válassza ki ő, ki felügyel nála a gyerekekre.

"Úgy viselkedik, mintha csak az övé lennének a gyerekek. Hát nem azok" - mondta a színész.

A válás után Denise Richards azt kérte a bíróságtól, tiltsák el Charlie Sheent attól, hogy a közelébe mehessen. A színésznő szerint volt férje ugyanis fizikailag és lelkileg is bántalmazta, drogozik és megrögzött szerencsejátékos.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×