eur:
396.71
usd:
354.34
bux:
74754.49
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Britney-nek megint meggyűlt a baja a rendőrséggel

Ismét a rendőrséggel vitázik Britney Spears. Az énekesnőt most azzal vádolják, hogy érvényes jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul belehajtott egy parkoló autóba, majd továbbment.

Az eset még augusztus 6-án történt Los Angelesben. Az összetört autó tulajdonosa három nappal később tett bejelentést a rendőrségen. Az énekesnőt ezen a héten értesítették a nyomozásról.
Ha a 25 éves énekesnőt bűnösnek találják, akár féléves börtönbüntetésre is ítélhetik, sőt, nem kevés pénzbüntetéssel kell szembenéznie.

Úgy tűnik rájár a rúd az énekesnőre mostanában. A rendőrség levelét ugyanis nem sokkal azután kapta meg, hogy a bíróság arra utasította: hetente kétszer jelenjen meg alkohol- és drogteszten, különben nem nevelheti a gyermekeit.

Britney és volt férje, Kevin Federline hetek óta csatázik két fiuk, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogán.

De nem csak a magánéletben érik csapások a sztárt. Bár legújabb lemezi novemberben jelenik meg, a menedzselését ellátó cég felbontotta vele a szerződést, ráadásul csúfosan sikerült legutóbbi fellépése, a nagy visszatérésnek szánt produkció is, amelyet az MTV díjkiosztó gáláján mutatott be.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 22. 16:09
×
×
×
×