eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc

Szenzációs fordulat Maddie ügyében: a pelenkák tisztázhatják a szülőket

A pelenkák tisztázhatják a gyilkosság vádja alól a május elején eltűnt brit kislány szüleit. Madeleine ikertestvéreinek pelenkáit ugyanis a bérelt Renault-ban szállították, Sean és Amelie DNS-e pedig szinte teljesen megegyezik Maddie-ével.

Az ikrek használt pelenkáit is bedobálták a szülők a Madeleine eltűnése után 25 nappal bérelt autóba, amikor sietve elhagyták az apartmant, ahol addig tartózkodtak. A portugál rendőrség pedig elsősorban a kocsiban talált nyomok DNS-vizsgálatára hivatkozva vádolja Kate McCannt azzal, hogy - valószínűleg altató túladagolással - véletlenül megölte Maddie-t.

Az ikrek holmijából és pelenkáiból is származhattak azonban a nyomok - márpedig a kicsik DNS-e szinte teljesen megegyezik Madeleine-ével. Ez reményt adhat a szülőknek arra, hogy tisztázzák magukat a vádak alól.

A családhoz közel álló források azt is kiszivárogtatták, hogy a szülők más módon is meg tudják magyarázni, hogyan került Maddie DNS-e az autóban - anélkül, hogy igaz lenne a vád, amely szerint a kislány holttestét szállították a Renault-ban. A kocsiban vitték át ugyanis új lakhelyükre Maddie egyik szandálját és egy használt pizsamáját is.

Az autóban ráadásul a család legalább 30 ismerőse, köztük több vérrokon is utazott.

A portugál rendőrök közben folytatják a nyomozás: tegnap megérkezett három detektív Nagy-Britanniába, akik egy sor újabb kérdést akarnak feltenni a kislány szüleinek. A kérdéseket azonban valószínűleg nem ők, hanem a leicestershire-i kollégák közvetítik majd Kate és Gerry McCann-nek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek - díjmentes, interaktív online előadás

Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek - díjmentes, interaktív online előadás

Sokan szeretnének a mostani tőzsdei árfolyammozgások idején is kiharapni egy nagy falatot az elérhető tőzsdei profit tortájából, de kevesen veszik a fáradságot, hogy kereskedési tervet készítsenek, legyen szó akár rövidebb vagy hosszabb távú befektetésről. Legtöbben össze-vissza, az őket érő impulzusok alapján, rendszer nélkül kereskednek. Részben ez az oka annak, hogy a legtöbb kereskedő veszteséges. Webináriumunkon megismered a stratégiaépítés témakörét és legfontosabb lépéseit.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×