eur:
397.18
usd:
356.59
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Pavarotti drámai vallomása: "Vagy agyonlövöm magam, vagy elválunk"

Az öngyilkosság gondolatával foglalkozott nem sokkal halála előtt Luciano Pavarotti, mert nem bírta elviselni pénzéhes második feleségét, aki elszigetelte őt szeretteitől - jelentette ki az egy hete elhunyt énekes egyik közeli barátja.

Luciano Pavarotti komolyan foglalkozott az öngyilkosság gondolatával - állítja a múlt héten csütörtökön elhunyt tenor egyik közeli barátja, aki szerint az énekes nem bírta elviselni pénzéhes feleségét, aki ráadásul nem engedte a közelébe gyermekeit sem.

A szombaton végső nyugalomra helyezett énekes barátai szerint a 37 éves Nicoletta Mantovani egy pénzéhes, intrikus és mindent irányítani akaró asszony, aki állítólag azzal is megfenyegette férjét, hogy eltiltja négyéves kislányuktól, Alice-tól.

Luciano Pavarotti egyik legközelebbi barátja, Dr. Lidia La Marca elmesélte, hogy miként öntötte ki neki a szívét az énekes alig hetekkel a halála előtt.

"Rossz úton járok. Az utóbbi években Nicoletta kínoz, magamra hagy. El vagyok zárva mindenkitől, a barátaim már nem látogatnak, csúnyán beszél a lányaimról és olyan emberekkel vesz körül, akiket nem szeretek" - idézte fel a tenor szavait az orvos.

"A felesége még Pavarotti személyi titkárát és annak feleségét is elüldözte, akiket pedig gyerekeiként szeretett" - tette hozzá Dr. Lidia La Marca, aki egyébként Pavarotti régi barátjának, a karmester Leone Magierának a felesége.

"Luciano azt is elmondta nekem, hogy Nicolettát csak a pénz érdekli. Állandóan papírokat hurcol elém, amelyeket alá kell írnom. Azzal fenyeget, hogy nem láthatom a kislányomat és állandóan jelenteket rendez. Tudod, hogy fog ez végződni? Vagy agyonlövöm magam, vagy elválunk" - emlékezett vissza egyik beszélgetésükre az orvos.

Luciano Pavarotti három felnőtt lánya és második felesége az elmúlt napokban háborút indított a tenor 250 millió fontra (94,2 milliárd forintra) becsült vagyonáért.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×