eur:
397.26
usd:
356.82
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Szexuális segédeszközzel dobja fel a házasságát a világsztár - képpel

Hiába háromgyerekes anya, Madonna 49 évesen sem tagadja meg teljesen vad oldalát. Mint kiderült, most éppen szexuális játékszerekkel dobja fel többször is válságba került házasságát Guy Ritchie-vel.

Önelégült mosollyal az arcán távozott Madonna a londoni Claridge Hotelből, kezében vadonatúj játékszerével - egy "Purple Penetrator" márkanevű vibrátorral. Merje ezek után valaki is azt állítani, hogy nem az énekesnő viseli a családban a nadrágot!

A férje, Guy Eitchie szégyenlősen követte az asszonyt. Bár nála is volt egy csomagocska, annak titkát sikerült megőriznie.

A házaspár mostanában igyekszik egymásra is több időt fordítani, hogy helyrehozzák többször is válságba került házasságukat. A múlt héten két éjszakát is reggelig tartó bulival töltöttek - először a GQ magazin díjátadóján, másodszor egy londoni bárban mulattak.

Pedig most éppen nem a mulatozás lenne a legfontosabb, megérkezett ugyanis Londonban az a malawi tisztségviselő, akinek el kell döntenie, hivatalosan is örökbe fogadhatja-e a házaspár David Bandát. A kisfiút tavaly ősz óta nevelik Madonnáék, a hatóságok azonban még nem adták áldásukat az örökbefogadásra.

Amennyiben Simon Chisale úgy ítéli meg, hogy a kisfiút másképpen kezelik, mint a 10 éves Lourdes-ot és hatéves közös fiúkat, Roccót, vagy bármilyen módon megsértik a jogait, visszaviszik a gyereket a malawi árvaházba, ahol Madonna rátalált.

Az énekesnő és filmrendező férje természetesen abban reménykedik, hogy minden rendben lesz, és már a jövő év elejére befejeződhet az örökbefogadási eljárás.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×