eur:
397.07
usd:
356.56
bux:
73896.18
2024. október 1. kedd Malvin

Nincs igazság: dúsgazdag lottózó nyerte a tízmilliárdos főnyereményt

Minden idők egyik legnagyobb lottónyereményét teheti zsebre az a titokzatos játékos, aki 26 millió fontot (9,8 milliárd forintot) nyert az EuroMilliók jackpotján. A történet hihetetlen csavarja: a boldog nyertes egy dúsgazdag brit.

Egy brit nyerte minden idők egyik legnagyobb lottónyereményét, a 26 millió font (9,8 milliárd forint) értékű EuroMillions jackpotját. A sors furcsa fintora, hogy bár a nyertes kilétét hivatalosan nem árulták el, a The Sun bulvárlap úgy értesült, hogy a szerencsés lottózó egy dúsgazdag üzletember.

Az üzletember birodalma több millió fontot ér, Nagy-Britanniában és külföldön is vannak befektetései.

Ingatlanjai között szerepel egy 4 millió font (1,5 milliárd forint) értékű luxusház, autói között pedig a többi között egy Rolls Royce is található.

A The Sun információi szerint a nyertes szelvényt a férfi fia adta fel egy Surrey-ben lévő bankfiókban apja megbízásából.

Az augusztus 31-i húzáson győztes szelvény (6, 18, 22, 23, 37) egyébként minden idők második legnagyobb nagy-britanniai lottónyereménye, ráadásul alig három héttel azután, hogy a skót postás, Angela Kelly 35,4 millió fontot (13,4 milliárd forintot) nyert.

A titokzatos nyertes egyébként csak múlt csütörtökön, öt nappal a húzás után vette fel a kapcsolatot a szerencsejátékot szervező céggel. Ez idő alatt csak a kamatokon 23 ezer fontot (8,7 millió forintot) veszített...

"Megerősíthetem, hogy a győztes már most is milliomos, munkatársaimmal teljesen meg vagyunk döbbenve. Hihetetlen, hogy egy milliomos nyeri a jackpotot, aki ezt ráadásul szeretné titokban tartani. Szerintem azt reméli, hogy az emberek azt gondolják majd, hogy az üzleteivel kereste ezt a pénzt, és nem nyerte. Egyébként nem egy kérkedő férfi, így nem csoda, hogy nem szeretné világgá kürtölni a szerencséjét" - mondta a szerencsejáték cég egyik alkalmazottja.

Címlapról ajánljuk
Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

Kerékpáros-vb-t rendezne Magyarország – így reagált a nemzetközi szövetség

A Magyar Kerékpáros Szövetség elnöke a múlt heti, zürichi éves kongresszuson jelezte a nemzetközi szövetségnek, hogy hazánk országúti világbajnokságot rendezne, sőt más szakágak világversenyeinek idehozatala is szóba jöhet. Az egyre sikeresebb Tour de Hongrie révén az infrastruktúra adott, Schneller Domonkos az InfoRádióban elmondta, hogy milyen egyéb feltételeknek kellene még teljesülniük ahhoz, hogy az álom valósággá váljon.

Orbán Viktor: ha baj van, a magyarok példásan összefognak, ebből kéne valamit átmenteni a békeidőkre

A miniszterelnök beszéde nyitja meg az Országgyűlés őszi ülésszakát. Szólt az árvízi védekezésről, a gyermekeket érintő nyári intézkedésekről is. A gazdasági semlegesség politikáját kell felépíteni szerinte, nem szabad egyik blokk mögé sem beállni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Indul az izraeli offenzíva, végóráit éli a Hezbollah? - Híreink Izrael libanoni inváziójáról

Magyar idő szerint este kilenckor elkezdte megdolgozni az izraeli tüzérség Libanon határ menti területeit. Az Egyesült Államokkal történő egyeztetést követően Jeruzsálem bejelentette, hogy a korábbi elvárásokkal ellentétben nem fogják megszállva tartani Libanon déli részét, "mindössze" a Hamász infrastruktúráját semmisítik meg. A libanoni reguláris erők már a támadás előtt visszavonultak, a nemzetközi közösség több tagja pedig még most is fegyvernyugvásra szólít fel. Cikkünk folyamatosan frissül Izrael libanoni inváziójának legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×