eur:
394.49
usd:
354.34
bux:
72759.17
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Hivatást cserélnek Diana hercegnő fiai - nézze meg, mivel foglalkoznak majd!

Olyan jól sikerült a Diana halálának 10. évfordulója alkalmából a Wembley stadionban rendezett emlékkoncert, hogy Vilmos és Harry úgy döntött: újabb bulit szerveznek - ezúttal a nagyszüleik számára.

II. Erzsébet és férje, Fülöp herceg 0 60. házassági évfordulóját ünnepli majd november 10-én. Két unokájuk nagy bulira készül a jeles alkalomra.

Vilmos és Harry úgy döntött, emlékezetessé teszik a napot a nagyszülők számára. Szervezési gyakorlatuk már van, hiszen nagy szerepet játszottak abban, hogy a Diana-emlékkoncerten többek között olyan nagyágyúk léptek fel, mint P Diddy, Nelly Furtado és Elton John.

A novemberi buli persze egészen más lesz majd - de biztos, hogy nem formális és hagyományos ünnepség lesz.

Először a helyszínt kell kiválasztani; egyelőre még nem döntöttek Highgrove és a Ritz között. Előbbi a walesi herceg hivatalos lakhelye - a fiúk bennfentesek szerint itt szeretnék megrendezni az ünnepséget. Akkor ugyanis az ünnepség magánjellegű és nem hivatalos lenne, így nem lenne gond, ha a barátnőik - Kate Middleton és Chelsy Davy - is részt venne.

A Ritz viszont II. Erzsébet kedvenc helye Londonban. Ám egy nyilvános helyen rendezett ünnepség formális és hivatalos lenne - s akkor az udvari protokoll szerint a hercegeket nem kísérhetnék el a lányok.

A királyi pár más módon is megünnepli a gyémántlakodalmát; kettesben elutaznak Máltára, ahonnan már hivatalos állami látogatásra indul a királynő Ugandába.

Címlapról ajánljuk

Már áll a mobilgát Szentendrén, ahol pénteken 7 és fél méternél tetőzhet a Duna

A hét elején 300 ezer homokzsák érkezett a Pest vármegyei városba, ahol önkéntesek jelentkezését várják a szükséges árvízvédelmi munkák elvégzésére. Hétszáz centiméter feletti vízállás esetén több utca is víz alá kerülhet Szentendrén.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×