eur:
395.44
usd:
357.14
bux:
72340.83
2024. szeptember 12. csütörtök Mária

Nyomasztó képek a teniszsztárokról

Soha nem volt a pehelysúlyú sportolók egyike, ám a legfrissebb képek a teniszező Serena Williamsről minimum elgondolkodtatóak. Az amerikai sztár mellet az orosz Maria Sarapova is mintha felszedett volna néhány kilót.

Serena Williams csatlakozott a nehézsúlyú sportolók köréhez, legalábbis ha hinni lehet a francia nyílt teniszbajnokságon készült képeknek. A többszörös tornagyőztes amerikai teniszező soha nem tartozott a vékonycsontúak közé, ám a legújabb képek szerint az elmúlt időszakban felszedett egy kis pluszt.

Más kérdés, hogy meglehetősen meggyőző játékkal menetel a Roland Garroson, azaz nem nélkülözi a fitneszt és az állóképességet.

Hasonló utat jár be Maria Sarapova is, az orosz teniszező izomban és tömegben is tekintélyesebb lett. Más kérdés, hogy ennek ellenére - vagy talán éppen ezért - bejutott a legjobb nyolc közé.

A képeket ide kattintva megnézheti!

Címlapról ajánljuk

Ausztriában máris itt a tél - kép, videó

Néhány napja még a hónapok óta tartó tűrhetetlen kánikula miatt szomjaztunk egy kis enyhülést, nyugati szomszédunkban talán nem is sejtették, milyen gyorsan és extrém módon teljesülnek a vágyak...
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.13. péntek, 18:00
Rasovszky Kristóf
olimpiai bajnok nyíltvízi úszó
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×