eur:
396.05
usd:
359.58
bux:
71805.06
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Horror: levágta a nő fejét a húsüzem gépe

Borzalmas baleset történt az egyik angliai húsüzemben, ahol az egyik ott dolgozó asszony fejét szabályszerűen levágta az egyik gép. Az üzem alkalmazottai még mindig sokkos állapotban vannak.

A tragikus körülmények között elhunyt 53 éves, kétgyermekes asszony összesen két hónapja dolgozott tisztasági felügyelőként a Milton Keynes-i gyárban.

A baleset szombaton hajnali 3 órakor történt, amikor éppen az egyik gépet tisztították.

"Borzalmas ez a családjának és mindenkinek, aki akkor a gyárban dolgozott. Tragikus baleset ez, még soha nem történt nálunk ilyen" - mondta a vállalat helyettes vezetője.

A balesetet követően ellenőrizték a gépet, de egyelőre nem jöttek rá, hogyan történhetett a baleset. Az üzem egyébként félkész sonkát és disznóhúst szállít az angliai szupermarketekbe.

"Van néhány veszélyes ipari gépünk, amelyeket a sonka felszeletelésére használunk. Ugyanakkor nem értem, miként történhetett ilyen baleset" - mondta a cég egészségügyi és biztonsági vezetője.

Az eset annál is különösebb, mert a cég vezetői szerint nem szeletelőgépről van szó, tehát nincsenek kései, sem kiálló részei.

A mentők szóvivője megerősítette, hogy az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.12. csütörtök, 18:00
Hiller István
a Magyar Szocialista Párt országgyűlési képviselője, a párt választmányi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×