eur:
396.49
usd:
360.05
bux:
71824.04
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

Egy tonna lótrágyát kapott a szakácskirály

Egy tonna lótrágyát szórtak az egyik legismertebb angliai séf, Gordon Ramsay étterme elé állatvédők.

Az állatokkal való etikus bánásmódot propagáló szervezet, a People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) tagjai egy televíziós műsor ellen tiltakoztak, amelyben a lóhúsról volt szó.

Ramsay műsorában Janet Street-Porter újságíró a cheltenhami lóversenypályán tűnt fel, ahol lóhúsból készült étellel kínálta a járókelőket és kérdezte véleményüket.

Gordon Ramsay a lóhúsról azt mondta, hogy íze a vadhúsra emlékeztet, és tele van fehérjével.

A televíziós adás szerkesztői közleményben emlékeztettek arra, hogy a műsorban szerepelt a vidéki Franciaországban tett látogatásukról szóló film is, ahol emelkedőben van a lóhús értékesítése.

A műsorkészítők közölték, hogy a levágásra tenyésztett állatokkal való etikus bánásmód kiemelkedő fontosságúnak tekintik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Trump: a migránsok kutyákat esznek; Harris: mindenki menjen Trump-gyűlésre

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása, melyben a magyar idő szerint szerda hajnalban rendezett amerikai elnökválasztási vitával foglalkoztunk. A műsor első részben a jelöltek vitán nyújtott teljesítményét értékeltük Szabó Ákossal, a Portfolio Globál rovatának elemzőjével. Az adás második részében pedig kifejezetten a vita gazdasági aspektusáról illetve Donald Trump és Kamala Harris gazdasággal kapcsolatban tett kijelentéseiről kérdeztük Halas Zoltánt, az OTP Alapkezelő portfóliómenedzserét.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 11. 03:49
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×