eur:
397.36
usd:
360.22
bux:
72088.64
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Ön szerint ki a legszexisebb nő a világon?

A Sin City sztárját, Jessica Albát választották a legszexisebb nőnek a brit FHM magazin olvasói. A 25 éves amerikai színésznő megelőzte a szépséges modellt, Keeley Hazellt, aki a második helyet szerezte meg, valamint a Született feleségek díváját, Eva Longoriát, aki szintén dobogós helyet szerzett magának.

A lap főszerkesztője szerint a 25 éves Jessica Alba tehetséges, sikeres és gyönyörű. Egy olyan nő, akinek a szexuális kisugárzását senki sem tudja figyelmen kívül hagyni.

A megtisztelő címet tavaly a Karib-tenger kalózai sztárja, Keira Knightley szerezte meg, aki azonban idén csak a 12. helyen végzett.

Ebben az évben a britek által összeállított lista ötödik helyén Scarlett Johansson végzett, akit azonban tavaly a lap amerikai olvasói az első helyre szavaztak.

A szigetországbeli listán több amerikai híresség is helyet kapott, Angelina Jolie például a nyolcadik helyen végzett.

Az elmúlt évhez képest sokat lépett előre Vilmos herceg exe, Kate Middleton, akivel nemrég szakított a királyi család tagja. Az immár független hölgy a 25. helyet szerezte meg, míg tavaly csak a 94-en állt.

Címlapról ajánljuk
Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×