eur:
393.82
usd:
355.41
bux:
72297.19
2024. szeptember 9. hétfő Ádám

Szégyentelen vallomás: "a szex irányította az életem"

Suzanne Portroy kétségkívül nem hétköznapi nő. A 46 éves, kétgyermekes, elvált asszony önéletrajzában szégyenkezés nélkül ír szexuális életéről, tapasztalatairól - amiből pedig van neki jócskán, hiszen saját bevallása szerint több mint 160 szeretője volt.

Suzanne Portroy az egyik vezető londoni szórakoztatóipari vállalat PR-osaként dolgozik. A 46 éves, kétgyermekes asszony erotikus önéletrajzi könyve tavaly jelent meg Londonban. A kötetben leírja, miként lett középosztálybeli feleségből a szégyent nem ismerő elvált asszony.

Suzanne Portroynak saját bevallása szerint jelenleg tíz szeretője van, köztük építési vállalkozó, szociális munkás és színházi rendező.

Könyvében leírja például, hogy miként szerelmeskedett egy vadidegennel egy észak-londoni naturista fürdőben alig fél órával azután, hogy munkahelyén közölte: üzleti ebédre megy.

"A legtöbb nő képtelen elválasztani a szexet az érzelmektől, de én a legtöbbször képes vagyok rá. Válásom óta rájöttem, hogy milyen fontos egy házasságban és egy párkapcsolatban a nagyszerű szex és micsoda kihívás sokáig ugyanazzal a férfival élni" - fogalmazott Suzanne Portroy.

"Beismerem, hogy évekig csak a szexre tudtam gondolni, minden ébren töltött pillanatban az vezetett és átvette az irányítást az életem felett, így végül is alighanem igaza volt annak a barátomnak, aki szerint szexfüggő voltam" - tette hozzá.Suzanne Portroy egy, a pénzügyi szektorban dolgozó apa és egy marketinges anya gyermekeként született. A sors furcsa fintora, hogy a szülők ma is boldog, monogám házasságban élnek.

A nő 17 éves korában veszítette el a szüzességét "gyorsan és fájdalmasan" az Old Vic színház egyik világosítójával folytatott alkalmi viszonyban. Suzanne Portroy saját bevallása szerint több mint 100 férfival feküdt le, mielőtt találkozott volna a férjével egy évtizeddel később.

Volt férje, David vezető marketinges volt találkozásuk időpontjában. Egy partin találkoztak, és Suzanne rögtön arra gondolt: ő a leginkább jóképű férfi, akivel valaha találkozott és jó férj lenne belőle.

Az elhatározást tett követte, így fél év múlva már együtt éltek, egy év múlva pedig összeházasodtak. "Tíz évig a középosztálybeli háziasszony életét éltem. A második gyermekünk születése után pedig félállásban visszamentem dolgozni" - mesélte.

"Magányos voltam. Házasságunk utolsó négy évében gyakorlatilag teljes cölibátusban éltem. Egyáltalán nem érdekelt a szex. Nem voltam több, mint egy dagadt, ronda feleség, anya, takarítónő, aki oly sok időt töltött mások boldogságának megteremtésével, hogy megfeledkezett a sajátjáról"- mondta Suzanne Portroy.A boldogtalan házasságot előbb az orvosnál próbálta meg orvosolni, de miután férje munkamániás volt, végül az internethez fordult. Egy amerikai férfival kezdett viszonyt, amit másfél év után bevallott a férjének. Elváltak, a két gyerek pedig az asszonynál maradt.

Suzanne Portroy ekkor szinte teljesen átalakult, lefogyott és belevetette magát az életbe. Az azóta eltelt hat évben saját bevallása szerint több mint 60 férfival élt szexuális életet, köztük sok olyannal, akinek ma már a nevére sem emlékszik.

"Szerettem volna megmutatni a negyvenes, elvált nőknek: ahelyett, hogy rögtön a második férjük karjaiba omlanának, élvezzék egy kicsit az életet és fedezzék fel újra a szexualitásukat" - indokolta könyve megírását Suzanne Portroy.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:43
×
×
×
×