eur:
396.87
usd:
360.17
bux:
71915.55
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Randalírozó férfi a Budapest-London járaton

Az egyik diszkont légitársaság Londonból Budapestre tartó járatán randalírozó férfit vettek őrizetbe a rendőrök a Ferihegyi repülőtéren - mondta Szollár Domokos, a Budapest Airport Rt. szóvivője az MTI-nek.

A férfi hangoskodott és kiabált a gépen, amelyen 113 utas volt - közölte a szóvivő.

Szollár Domokos elmondta: egyelőre nem tudni, hogy a férfi bántalmazta-e utastársait, vagy a személyzetet, mint ahogy azt sem, hogy valamilyen tudatmódosító szer, vagy alkohol hatása alatt cselekedett.

A Ferihegyi repülőteret a pilóta értesítette az esetről. A férfit már rendőrök várták a leszálláskor - mondta Szollár Domokos.

Gálik Viktória, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (REBISZ) szóvivője közölte: a magyar állampolgárságú férfi feltehetően ittas volt.

A férfi ellen garázdaság, vagy enyhébb esetben a fedélzeti rend megsértése miatt indulhat szabálysértési eljárás - mondta Gálik Viktória.

Címlapról ajánljuk

Rajnai Gergely: új politikai kommunikációról árulkodik a kötcsei beszéd

A Méltányosság Politikaelemző Központ vezető elemzője szerint Orbán Viktor kötcsei beszéde arról tanúskodik, hogy a kormányoldal új tónusra áll át a június 9-ei választások eredményére reagálva. Rajnai Gergely úgy látja, hogy a kormányfő megpróbál bűnbakot képezni Matolcsy György jegybankelnökből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×