eur:
396.21
usd:
367.18
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Malacot vágott a szállodai portáshoz

Egy 20 éves amerikai fiatalembert 279 dollárra büntetett meg a bíróság, mert egy malacot vágott egy szálloda portásához. A rendőrség még mindig értetlenül áll az eset előtt, amelyet még három hasonló követett: még egy malac- és két oposszumdobálás.

A rendőrség szerint Kevin Pugh november 12-én késő este besétált a West Point-i Holiday Innbe, és egy 30 kilós malacot átdobott a recepciós pulton.

A nyomozás megállapította, hogy a fiatalember nem is ismerte a szálloda dolgozóit, és alkoholt sem fogyasztott a furcsa eset előtt.

Amikor megkérdezték tőle, hogy miért csinálta, azt mondta, hogy tréfának szánta - közölte a rendőrségi szóvivő, aki szerint még három eset követte az elsőt.

Mindhárom alkalommal egy állatot - egyszer egy malacot, kétszer oposszumot - "vágtak" az alkalmazottakhoz a város különböző üzleteiben.

Kevin Pugh-nak az egyik étteremben történt állatdobálás miatt is bíróság elé kell állnia hamarosan, ám azt állítja: abban az esetben ártatlan. A szállodai malacdobálásban viszont elismerte bűnösségét.

Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×