eur:
395.57
usd:
365.48
bux:
73847.37
2024. július 31. szerda Oszkár

Pitt és Jolie a melegekhez köti jövőjét

A kábítószerektől a házasságon át a szülői tapasztalatokig sok mindenről fejtette ki véleményét Brad Pitt a blogján. Kiderült például, hogy az amerikai színészt lenyűgözte a berlini holokauszt múzeum.

A házasságról Brad Pitt azt írta: Angelina Jolie-val egyetértenek abban, hogy majd akkor házasodnak össze, ha ezt az országban mindenki legálisan megteheti. Az Egyesült Államokat ismerve ez minden bizonnyal a melegek házasodási jogára tett utalás.

A színész elismeri, hogy a kábítószerek károsak, de elgondolkodtatónak tartja, vajon megtiltható-e a használatuk, ha valaki másokat nem veszélyeztetve él a szerekkel.

Brad Pitt szerint a kábítószer elleni háborúra költött évi 40 milliárd dollár egy részének máshol jobb helye lenne.

A sztár beszámol arról is, hogy hathetes kislányát, Shiloh-t szörnyű hasmenés gyötri, és ugyan már kipróbáltak számos gyógyszert, krémet, természetes összetevőkből készült terméket, egyelőre nem sikerült megtalálni a megfelelő megoldást.

Brad Pitt elragadtatottan írt a berlini holokauszt múzeumról, úgy érzi, ez minden idők egyik legnagyszerűbb épülete, amelyre nehéz szavakat találni.

Nagy benyomást tett rá az egyik terem, amely trapéz alakú, 40 láb magas, csupa beton, és szinte teljesen sötét.

Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Még sok a megválaszolatlan kérdés a vendégbefektetői programnál

Még sok a megválaszolatlan kérdés a vendégbefektetői programnál

A vendégbefektetői, ismertebb nevén „arany vízum” program, hivatalosan már július 1-től hatályos, lehetőséget kínálva harmadik országbeli befektetőknek, hogy 10+10 éves tartózkodási engedélyhez jussanak. Az ingatlanalapokba és lakóingatlanokba történő befektetési lehetőségekkel kapcsolatban azonban még sok a tisztázatlan részlet. Az előírt befektetési jegyek és ingatlanok kapcsán szigorú technikai és megfelelőségi előírások vannak érvényben, amelyek jelenleg még nem teljesíthetők. Az ingatlanbefektetési opció csak 2025. január 1-től lesz elérhető, így a befektetőknek várniuk kell, kivéve, ha az 1 000 000 eurós adományozási lehetőséget választják, amely már most is nyitva áll előttük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×