eur:
395.26
usd:
365.54
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Bozótvágó késsel végeztek Muhammad Ali utolsó ellenfelével

Vérbe fagyva találták meg egy templom udvarán Trevor Berbick egykori nehézsúlyú világbajnok bokszolót, Muhammad Ali utolsó ellenfelét. Az 52 éves férfit a jamaicai rendőrség szerint bozótvágó késsel ölték meg, több nagy ütést mérve a fejére.

A hatóságok szerint a volt bokszolót valószínűleg hátulról támadták meg otthona közelében. Egy férfit letartóztattak a gyilkosság miatt.

A rendőrség kizárta a rablás lehetőségét, mivel a bokszolótól nem vették el pénzét, és otthonába sem próbált meg betörni senki.

Muhammad Ali felett aratott 1981-es győzelme után Trevor Berbick 1986-ban nyerte el a nehézsúlyú bajnoki címet. Uralma azonban rövidre sikerült, miután nyolc hónappal később kikapott Mike Tysontól.

Vereségét követően karrierje gyorsan hanyatlott, és végül egy agyi vérrög miatt teljesen fel kellett adnia a bokszot.

A világbajnoki cím elvesztése után többször kerül börtönbe is: egyszer elítélték, mert volt menedzserére támadt egy pisztollyal, öt évet kapott egy bébiszitter ellen elkövetett nemi erőszakért, és okirat-hamisítás miatt is állt bíróság előtt. Kétszer az Egyesült Államokból is kiutasították.

2002 óta Jamaicán élt, és azt tervezte, hogy boksztermet nyit. A közelmúltban Trinidadon dolgozott edzőként.

Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×