eur:
392.34
usd:
353.49
bux:
72381.97
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Itt az új Marylin Monroe!

Szinte a megszólalásig hasonlít Scarlett Johansson új filmjében a legendás filmcsillagra, Marylin Monroe-ra.

Ugyan Scarlett Johanssonból aligha lesz Marylin Monroe, de új filmjében, a Hungry Man (Éhes férfi) című alkotásban megszólalásig hasonlít a több mint négy évtizede halott színésznőre.

A 21 éves filmcsillag a mozi Brooklyn-i forgatásán viselt fehér keretes napszemüvegben és a hatvanas éveket idéző úszódresszben úgy nézett ki, mintha Marylin Monroe mása lenne.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
A fehérorosz légierő lőtt le két orosz drónt, Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött – Háborús híreink csütörtökön

A fehérorosz légierő lőtt le két orosz drónt, Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Közben folytatódik az orosz előretörés a Donbaszban: az orosz haderő több kistelepülést is elfoglalt Vuhledár térségében és ismét nekimentek a megerősített védelmű kisvárosnak. Cikkünk folyamatosan frissül az ukrajnai háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×