eur:
392.4
usd:
353.5
bux:
72283.67
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

A nővérét perli a milliárdos lottógyőztes

Beperelte saját nővérét az a férfi, aki 1999-ben 6,75 millió fontot, azaz csaknem 2 milliárd 700 millió forintnak megfelelő összeget nyert Nagy-Britanniában a lottón. Azt állítja, hogy testvére átverte egy ausztráliai ingatlanbefektetés kapcsán.

A leicesteri hentesnek 35 éves korában hullott az ölébe a vagyon. Azóta Ausztrália keleti partjára költözött, és most egy 212 millió forintot érő ház miatt perli testvérét, amelyet nővére nevére vett. A 37 éves asszony azt állítja, hogy öccse neki is adta az ingatlant.

A férfi sírva mondta a bíróság előtt, hogy édesapjának 1 millió fontot (400 millió forint), nővérének pedig 500 ezer fontot adott a nyereményből. Három öccse közül az egyik 75 ezer fontot kapott tőle, a másik kettőnek azonban nem adott pénzt.

Elmondta, hogy az ingatlan megvásárlására nővére beszélte rá, aki ráadásul arról is meggyőzte, hogy az ő nevére írassa a házat, mivel ő állandóan Ausztráliában tartózkodott. A pert akkor indította, amikor nővére azt állított, hogy a ház az övé.

Címlapról ajánljuk

Matolcsy György: veszélybe került minden

Valahol megint utat tévesztettünk – fogalmazott Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke a 62. Közgazdász-vándorgyűlésen. Szerinte teljes gazdaságpolitikai fordulatra van szükség. A 2010–2019-es évtizedet megnyertük – hangsúlyozta a jegybankelnök, ám szerint a mostani évtizedet elveszítjük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Trendváltozás előszele lehet az Nvidia esése

Trendváltozás előszele lehet az Nvidia esése

Az Nvidia részvényei nagyot estek a gyorsjelentés megjelenése után, mivel a piac már beárazta a pozitív híreket, így nem maradt tér további emelkedésre. A technológiai, és ezen belül különösen a chip-szektor, július közepe óta relatív gyengeséget mutat, ami arra utalhat, hogy a chip-rally véget érhet. Ha nem érkezik új katalizátor, a befektetők nyereséget is realizálhatnak, ami további esést idézhet elő. Többek között erről beszélt Jónap Richárd, a Concorde részvénypiaci stratégája a Portfolio Checklist szerdai adásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×