eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Prostituáltak gondozzák az időseket

Több német prostituált lehetőséget kap arra, hogy idősekre specializálódott nővérré képezze magát. Az uniós és egyházi forrásokból finanszírozott programban 30 utcalányból lehet geriátriai ápolónő.

A két éves képzéssel a szervezők két legyet szeretnének ütni egy csapással: egyrészt lehetőséget szeretnének adni a prostituáltként dolgozó nőknek arra, hogy új életet kezdjenek, másrészt az országban uralkodó krónikus nővérhiányon próbálnak enyhíteni.

Rita Kühn, a protestáns egyház jóléti programjának képviselője a The Daily Telegraph-nak úgy nyilatkozott: a prostituáltak általában nagyon könnyen megtalálják a hangot az emberekkel, nem finnyásak, és egyáltalán nem félnek megérinteni az időseket.

Címlapról ajánljuk

Az EU jövőjére is hatással lehetnek a vasárnapi németországi tartományi választások

Reggel nyolc órakor megnyíltak a szavazóhelyiségek és megkezdődtek a parlamenti választások két németországi tartományban, Szászországban és Türingiában. Noha az egykori NDK-hoz tartozott keletnémet tartományokban helyi választásokról van szó, általános vélekedés szerint azok kimenetele hosszabb távon átrajzolhatja nemcsak Németország, de Európa politikai térképét is. Ebből kiindulva meghatározó a hagyományos pártok, illetve a velük szembenálló radikális jobb-, illetve baloldali pártok szereplése.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×