eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Másodszor lopták el a műlábat

Három hónapon belül másodszor lopták el a művégtagját egy 16 éves kaliforniai lánynak, aki egy balesetben veszítette el egyik lábát. Melissa Huff napi használatra szolgáló műlába 12 ezer, sportoláshoz használt speciális művégtagja pedig 16 ezer dollárba került.

A Los Angelesben élő lány speciális művégtagját tavaly novemberben is ellopták már egyszer. A mostani esethez hasonlóan akkor is betört valaki a család házába, feldúlta a lány és nővére szobáját, és csak a műlábat vitte el.

Akkor egy helyi művégtag specialista és egy ingatlancég adományozott 16 ezer dollárt az új műlábra, de végül, nagyjából egy hónapja az ellopott művégtag is megkerült: a tolvaj egyszerűen eldobta a ház hátsó kertjében.

Melissa Huff két éve veszítette el egyik lábát, amikor egy autó elütötte.

A lány a lopás ellenére sem adja fel a sportot: visszatér a softball-pályára, és amíg nem lesz új végtagja, addig a dobást gyakorolja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 16:06
×
×
×
×