Infostart.hu
eur:
388.75
usd:
330.3
bux:
0
2025. december 26. péntek István
Nyitókép: Pexels.com

Szarvas lett a vidéki gasztronómia egyik új központja

Két séfsapkával díjazta a Gault&Millau étteremkalauz a szarvasi Újváros Bisztrót, amely korábban a Michelin Bib Gourmand-ajánlását is elnyerte.

A Holt-Körös partján működő étterem őszi menüje helyi alapanyagokra és személyes történetekre épül. A kínálatban szerepel szarvasi burrata, orosházi kacsamell, mangalicaszűz, valamint modern újragondolásban megjelenő almaleves és szilvás gombóc mousse is.

Szinné Pusztai Szilvia társtulajdonos szerint a két séfsapka megerősítés, hogy letisztult koncepciójuk jó úton halad. Az Újváros Bisztró a vidéki gasztronómia nemzetközi elismerésének újabb példája lett.

Címlapról ajánljuk
Hétközi munkaszüneti „ünnepnapokat” sürget az ellenzék Németországban

Hétközi munkaszüneti „ünnepnapokat” sürget az ellenzék Németországban

Kevesebb mint két héttel az újév beköszönte előtt különös vita támadt német ellenzéki pártok és a kormányon lévő konzervatívok között. Az ellenzék szerint jövőre túl sok ünnepnap esik a hétvégére, amit hétközben pótolni kellene. A CDU/CSU szerint a "pótlást" jelenlegi gazdasági helyzetében aligha jöhet szóba.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×