eur:
404.22
usd:
374.42
bux:
74263.78
2024. október 26. szombat Dömötör
Nyitókép: Facebook/Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat

Egy nő halt meg Szentendrénél, miután a Dunába hajtott - videó

A baleset helyszínére mentőautó és mentőhelikopter is érkezett.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Dunába hajtott egy autós Szentendrén, a 11-es főút belterületi szakaszán, a Sövény utca közelében szerda délelőtt. Az autóban egy személy volt, akit búvárok hoztak a felszínre, de lapértesülések szerint elhunyt.

Az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az MTI megkeresésére közölte, a balesetben egy nő életét vesztette. Kecskés Lilla ismertetése szerint a baleset helyszínére mentőautó és mentőhelikopter is érkezett, a mentők egy nő halálát állapították meg.

A Facebookon a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat közzétette a kocsi kicsörlőzésének néhány képsorát. Mint írták, a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrhajója a szemtanúk beszámolója alapján, valamint szonár segítségével lokalizálta az autót, amelyből a szolgálat búvárai emelték ki a nőt, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt közölte, a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk
Egységes ügyeleti rendszer: vitába száll a mentőszolgálat az orvoskamarával

Egységes ügyeleti rendszer: vitába száll a mentőszolgálat az orvoskamarával

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint jól és zavartalanul működik az egységes ügyeleti rendszer. Győrfi Pál az InfoRádióban elmondta: Budapesten az október 1-jei indulás óta már több mint ötezer beteget láttak el, köztük 1300 18 éven alulit. A szóvivő azt is közölte: a betegek 95 százaléka enyhe tünetekkel keresi fel az ügyeletet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.28. hétfő, 18:00
Oroszi Beatrix
a Semmelweis Egyetem Epidemiológiai és Surveillance Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×