eur:
399.96
usd:
368.38
bux:
74222.63
2024. október 18. péntek Lukács
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Visszavágott Hosszú Katinka volt férje kirohanására

Megérti, hogy Shane Tusup „egóját bántja”, hogy a közös munkájukon kívül nem tudott eredményt felmutatni.

Shane Tusup, Hosszú Katinka egykori férje és edzője a közösségi médiában szállt bele korábbi feleségébe, és arról értekezett, hogy nélküle a sportoló nem érte volna el ezeket az eredményeket, az ő „ötletei és elméje nélkül” ezek az eredmények nem születtek volna meg.

„Egyedül én vagyok az, aki megkérdőjelezhetetlenül felelős az edzésmódszertan kialakításáért. Használhatod a platformodat arra, hogy elismerést szerezz, és azt állítsd, hogy mélyen érted a koncepciót, de az utólagos teljesítményeid a bizonyítékok rá, hogy az üres szavak nem vezetnek eredményre” – írta, és egy táblázattal támasztotta alá véleményét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

Pénteken az úszónő Facebook-oldalán válaszolt, bejegyzésében elismerte, hogy valóban a Tusuppal közös időben érte el a legtöbb eredményt, de szerinte akkor volt a húszas éveiben, ami egy sportolónál a csúcsidőszaknak számít.

„Megértem, hogy Shane egóját bántja, hogy a karrierjét tekintve közös munkánk előtt és után sajnos nem tudott eredményt elérni mint úszó, edző, golfozó vagy bokszoló” – írta, hozzátéve, hogy Tusup előtt és után is világbajnok és Európa-bajnok volt.

Arról is írt, hogy továbbra sem szeretne a Magyar Úszó Szövetség elnöke lenni, és az akadémiáról is lemondott már egy ideje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.18. péntek, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss információkat osztott meg az Oroszország segítségére siető észak-koreai katonák számáról. Hozzátette, hogy egy újabb atomhatalom bevonása a háborúba súlyos eszkalációs lépést jelent a konfliktusban - tudósított a Kyiv Independent. Az orosz különleges erők egyik magas rangú tisztjét lelőtték Moszkva közelében. A 44 éves Nyikita Klenkov, aki az orosz különleges erők (SSO) kiképzőközpontjának parancsnokhelyettese volt, és alig egy hete tért vissza az ukrajnai háborúból Oroszországba, amikor Melenka faluban közvetlen közelről végeztek vele - jelentette a Militarnyi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legújabb információival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×