eur:
396.97
usd:
359.37
bux:
0
2024. szeptember 11. szerda Teodóra
Az Árpád híd látképe a Margitszigettel 2020. december 23-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Nincs lassítás az Árpád hídon, egyfolytában villog a traffipax

A rendőrség folytatja az intenzív sebességmérést a dunai átkelőn.

Az elmúlt két hétben augusztus 26. és szeptember 8. között az Árpád hídon felállított traffipaxok 154 gyorshajtót mértek be, közülük egy 118 km/órával száguldott, ezért 100 ezer forint közigazgatási bírságot kap – írja a police.hu.

A jelzés nélküli, úgynevezett pofátlan(tan)ító autók ezúttal 10 gyorshajtót állítottak meg; rájuk a rendőrök összesen 520 ezer forint közigazgatási bírságot és 40 büntetőpontot szabtak ki. A legnagyobb sebességű autó 105 km/órával közlekedett, amiért 70 ezer forint közigazgatási bírság és 4 büntetőpont jár.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság folytatja az Árpád híd kiemelt ellenőrzését.

Az átkelőn tavaly és idén is történt halálos baleset. Tavaly nyáron egy szabályosan, a kerékpársávon közlekedő biciklist ütött el egy száguldozó autós, idén júliusban pedig egy lopott taxival a hídra a forgalommal szemben felhajtó férfi okozott három halálos áldozattal járó tragédiát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Hatalmas szövetségesre leltek az oroszok, évek óta nem látott tettet hajtott végre Moszkva – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Kurt Campbell, az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettese kedden azt mondta, Kína „nagyon jelentős” segítséget nyújt Oroszországnak hadigépezete megerősítéséhez, utóbbi pedig cserébe átadja a tengeralattjárókra és rakétákra vonatkozó, szigorúan őrzött katonai technológiáját – írja a Politico. 24 órán belül négy ukrán települést is elfoglalt az orosz hadsereg, köztük egy kisebb méretű várost. 2022 óta nem volt példa arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi települést meghódítottak volna az orosz támadók Ukrajnában. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×