eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. augusztus 31. szombat Bella, Erika
At the Supermarket: Handsome Man Pushes Shopping Card and Browses for Products in the Frozen Goods Section. Man Looks into Glass Door Fridge, Looking for Dairy Products. Other Customer Shopping in the Background.
Nyitókép: gorodenkoff,/Getty Images

Többféle fagyasztott terméket hívott vissza az Aldi egyik boltja

A hűtőlánc megszakadása miatt többféle fagyasztott terméket hívott vissza az Aldi Vecsésen, a Széchenyi utca 2. szám alatt lévő boltja – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szombaton az MTI-vel.

A felhívás szerint a probléma kizárólag a csütörtök és péntek között, az említett boltban értékesített bizonyos fagyasztott termékeket érinti.

Az Aldi visszahívja a Valdor Zizu csirkemell, Valdor Zoo, Csirkenuggets, Csirke Cordon Bleu, Hullámos hasábburgonya, Tölcséres jégkrém, Kaktusz Shake pálcikás jégkrém, Tölcséres jégkrém eper, Magnum Mini double, Magnum Mini, Ice cube jégkocka, Bougatsa, Csavart pita, Filo Rolls, Tésztaétel, Pizza Margherita, Kövön sütött prémium pizza, Francia saláta keverék és a LM GM Panírozott sajt - laktózmentes, gluténmentes nevű termékeket, és azt kéri, hogy ezeket ne fogyasszák el.

Az üzletben a vásárlók tájékoztatására plakátokat helyeztek ki – áll a közleményben.

További részletek a Nébih oldalán.

Címlapról ajánljuk
Elképesztő csúcsokat döntöget világszerte a szerencsejáték-ipar

Elképesztő csúcsokat döntöget világszerte a szerencsejáték-ipar

Egyre jelentősebb a szerencsejátékok gazdasági súlya, Máltán például a bruttó hazai termék (GDP) tíz százalékát teszik ki – állapítja meg az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzése. A tanulmány szerzője, Fetter Bálint az InfoRádióban elmondta: Magyarországon az online lottó az online kaszinók és az online sportfogadás népszerűségét is messze túlszárnyalja.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 31. 16:50
×
×
×
×