eur:
393.23
usd:
354.13
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor
Autók torlódnak az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőhely kilépőoldala előtt, miután a Németországból és Hollandiából hazatérő, főként török vendégmunkások miatt mintegy négyórásra nőtt a várakozási idő. A rendőrség ideiglenesen elterelte a forgalmat Tompa felé.
Nyitókép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Röszke – „meghosszabbítva”

A szerb határátkelő hétfőtől hajnali 4-től nyitva lesz már, egészen 23 óráig.

Hétfőtől meghosszabbított nyitvatartási idővel, 4 órától 23 óráig üzemel a röszkei közúti határátkelőhely - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n

Azt írták, a többi határátkelőhely az eddig megszokott időben várja az utazókat Csongrád-Csanád vármegyében, így a röszkei és csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyek egész nap, a kiszombori és nagylaki közúti határátkelőhelyek szintén egész nap, míg a kübekházai és tiszaszigeti közúti határátkelőhelyek 7 óra és 19 óra között üzemelnek.

Hozzátették, az ásotthalmi közúti határátkelőhely pedig pénteken, szombaton és vasárnap 7 órától 22 óráig, a hét többi napján pedig 7 óra és 19 óra között tart nyitva.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×