eur:
394.18
usd:
360.38
bux:
72352.07
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
Nyitókép: 112 Press/YouTube

Vérfagyasztó, amit ez az autós művelt – videó

Akár a jogosítványát is bevonhatják.

Vasúti átjáróban megelőzni egy kamiont nemcsak veszélyes, hanem súlyosan szabálytalan is – egy audis sofőr mégis fittyet hányt mindkettőre – írja a vezess.hu. Az alább látható felvétel a 86-os főúton készült egy olyan vasúti átjárónál, ahol még elválasztósziget is van a sávok között.

A szabálytalan és veszélyes előzésért durván 40 ezres bírságot szabnak ki a hatóságok, de mivel ez extrém eset, vasúti átjáróban történt, ahol alapból tilos előzni, így nem lenne meglepő, ha a bírság összege karcolná a százezres nagyságrendet, és a sofőr jogsiját is bevonnák egy időre.

Címlapról ajánljuk

Újítások, visszaadott remények, hősök – az olimpiai tudósító búcsúja Párizstól

A vasárnap véget ért nyári olimpiáról sok emlékezetes pillanatot őrizhetünk meg. A szervezők kiváló ötletekkel jártak a szurkolók kedvében, akik köszönték szépen, és gyorsan belakták, majd a szívükbe zárták a játékokat. Személyes visszapillantás az elmúlt két és fél hétre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
Több mint ijesztő, ami történik – Súlyosabb a klímaválság, mint gondolnánk

Több mint ijesztő, ami történik – Súlyosabb a klímaválság, mint gondolnánk

A hőhullámokon, hőmérsékleti rekordokon való szörnyülködés helyett érdemesebb az óceánokon és az állandó jég birodalmában körülnézni. A globális tengerszint Földünk „hőmérőjének” tekinthető, emelkedése a bolygó felmelegedését mutatja. Teljesen felesleges tehát a klímaszkeptikusokkal a globális átlaghőmérséklet mérési pontosságáról vagy számítási módszereiről vitázni, Földünk felmelegedésének ténye elvitathatatlan. A globális felmelegedés kezelésével kapcsolatos „még van időnk” narratívával szemben valójában már beindultak hatalmas léptékű öngerjesztő természeti folyamatok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×