eur:
394.16
usd:
360.43
bux:
0
2024. augusztus 13. kedd Ipoly
traffipax trafficapture gyorshajtás sebességmérés
Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

Minden napszakban mérnek a rendőrök Budapest ezen útszakaszán - autós, belső videó

Két hét alatt 196 gyorshajtót mértek be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2024. július 19-én helyszíni sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az Árpád hídon rendszeresen zajló közlekedésrendészeti ellenőrzések intenzitását tovább fokozza, így ott a nap 24 órájában lehet sebességmérésre számítani.

Az ellenőrzésekben részt vevő rendőrök tapasztalata szerint az üzenet eljutott a közlekedőkhöz: jelentősen csökkent a bemért gyorshajtók száma. A július 29. és augusztus 11. közötti két hét alatt a hídon felállított traffipaxok 196 gyorshajtót mértek be (körülbelül feleannyit, mint az előző két hétben), közülük a leggyorsabb 125 km/órával száguldott, ezért 78 ezer forint közigazgatási bírságot kap. A jelzés nélküli, úgynevezett pofátlan(tan)ító autók hat gyorshajtót állítottak meg (az előző két hét alatt 19-et), részükre összesen 253 500 forint közigazgatási bírságot és 24 büntetőpontot szabtak ki a rendőrök.

Címlapról ajánljuk
Visszaváltási rendszer: alapvető változásokat kérnek a kereskedők

Visszaváltási rendszer: alapvető változásokat kérnek a kereskedők

A kereskedők szerint több változtatás is kellene ahhoz, hogy jól működjön a július elsején elindult visszaváltási rendszer. A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt mondta az InfoRádióban, hogy problémás a betétdíjak elszámolása a MOHU és a kereskedők között, illetve a kisebb boltokba telepített automaták sokszor nem működnek, aminek típushiba lehet a hátterében.

Újítások, visszaadott remények, hősök – az olimpiai tudósító búcsúja Párizstól

A vasárnap véget ért nyári olimpiáról sok emlékezetes pillanatot őrizhetünk meg. A szervezők kiváló ötletekkel jártak a szurkolók kedvében, akik köszönték szépen, és gyorsan belakták, majd a szívükbe zárták a játékokat. Személyes visszapillantás az elmúlt két és fél hétre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×