eur:
394.13
usd:
360.7
bux:
72352.07
2024. augusztus 12. hétfő Klára
Nyitókép: Unsplash.com

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt a vonat Budapesten

A rendőrség mind a lopás, mind a bekövetkezett baleset körülményeinek tisztázása érdekében eljárást indít.

A Mávinform korábbi tájékoztatása szerint a Budapestről Ceglédre tartó Z50-es vonat a Mexikói útnál gázolt el egy férfit hétfő délelőtt.

A helyszínelés miatt a Nyugati pályaudvar és Zugló között egy ideig csak korlátozással, egy vágányon közlekedhettek a vonatok. A baleseti helyszínelés után a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon fokozatosan, délután áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés – írták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: a férfi a rendelkezésre álló adatok szerint egy villamoson elkövetett telefonlopás miatt menekült a sértett és a szemtanúk elől. A férfi a helyszínen meghalt.

A rendőrség mind a lopás, mind a bekövetkezett baleset körülményeinek tisztázása érdekében eljárást indít – közölte a rendőrség.

Címlapról ajánljuk

Faragó Tamás: a magyar vízilabda kreativitásban ennél sokkal többet tud – összegzés

Érem nélkül zárta a magyar vízilabdasport a párizsi olimpiát. A férfiak a negyedik, a nők az ötödik helyen végeztek. Faragó Tamás olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázót, a Nemzet Sportolóját kértük összegzésre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.13. kedd, 18:00
Fábián László
a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára
Nem bírnak Ukrajnával az oroszok, sorra lövik ki a csúcsfegyvereket Kurszk körül - Háborús híreink hétfőn

Nem bírnak Ukrajnával az oroszok, sorra lövik ki a csúcsfegyvereket Kurszk körül - Háborús híreink hétfőn

Az orosz Rybar katonai blog által közzétett vasárnapi térkép szerint az orosz csapatoknak még mindig nem sikerült megállítani Ukrajna kurszki offenzíváját. A harcokban csúcsmodern fegyverek, orosz KA-52 Aligator helikopterek és ukrán Abrams harckocsik is hullanak. Moszkva eközben Csasziv Jar környékén igyekszik áttörni az ukrán védelmet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×