eur:
397.45
usd:
363.58
bux:
0
2024. augusztus 8. csütörtök László
Nyitókép: BKK

Új lehúzási módszer terjed a jegyautomatáknál

Több ezer forintot is nyerhetnek a csalók.

Tíz éve telepített új jegy- és bérletkiadó automatákat Budapest forgalmas csomópontjaira a Budapesti Közlekedési Központ. Az automaták a kényelmi funkcióik miatt hamar népszerűvé is váltak: mivel számos termék könnyen és gyorsan megvásárolható belőle - írja a penzcentrum.hu.

Az automatáknál már korábban felmerült egy probléma: gyakran eltömítették a pénzvisszaadó nyílásokat, így az utasok sokszor nem kapták vissza azt a pár forint aprót, ami a tranzakció után járt volna. Sokan legyintettek 10-20, de talán még száz forintra is, vagy annyira sietnek, hogy nincs idejük reklamálni, bejelenteni. A könnyű pénzre vágyók pedig ezután csak eltávolítják a "dugaszt", és esetenként akár több száz vagy több ezer forint is lehet a jutalmuk a "munkáért".

A portálon közzétett videó alapján ezúttal a tolvajok nem az apróra mennek, hanem a papírpénzes nyílásba tesznek akadályt - vagyis ha eleget várnak, sok ezer forintot is összeszedhetnek. A kommentek alapján a videó egyébként a budapesti Széll Kálmán téren készült, de többen megjegyezték, hogy Kelenföldön vagy más forgalmas csomópontos is tapasztaltak már ilyesfajta eltömítést.

@magyarhumor Rafinált?#f #fy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryoupagе #foryourpage #foryou #tiktokcomedy #meme #funnymemes #funnyvideos #pusztuljonforyouba #viral #magyar #tiktok #follow #funny #trending #movie ♬ I'm Clumsy_Funny, Humorous, Comical, Bloopers, LOL, Hilarious, Hysterical, Laughable, Cute, Dogs, Cats, Kids, Babies #fyp #viral(1167427) - Ney

Címlapról ajánljuk

Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott fordulatos mérkőzést játszott az olaszokkal a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Mindkét csapatnak volt esélye megnyerni a meccset a rendes játékidőben, végül 9-9 után ötméteresek döntöttek. Vogel Soma háromszor is védett, a mieink pedig ötből négy büntetőt belőttek, így készülhetnek a horvátok elleni elődöntőre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Megkezdődött Szudzsa ostroma Oroszországban, a helyi atomerőmű védelmére készül Moszkva – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Megkezdődött Szudzsa ostroma Oroszországban, a helyi atomerőmű védelmére készül Moszkva – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Ukrajnából különböző fegyveres alakulatok törtek be Oroszországba, ahol egyelőre tehetetlennek tűnnek az orosz védők a támadás ellen. Életét vesztette Jevgenyij Poddubnyij haditudósító, a Rosszija-1 tévécsatorna munkatársa Szudzsánál – számolt be róla több orosz csatorna és az orosz Állami Duma egyik képviselője is. Rendkívüli állapotot vezettek be Oroszország Kurszk régiójában, tekintettel a kialakult katonai helyzetre. Közben Moszkva a Nemzeti Gárda egységeivel erősítette meg a kurszki atomerőmű védelmét.  Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×