eur:
397.96
usd:
364.43
bux:
71554.39
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
A Yettel Magyarország második legnagyobb mobilszolgáltatójának cégfelirata. A Telenor Magyarország Zrt. 2022. március 1-től új néven, Yettel Magyarország Zrt.-ként, röviden Yettel néven működik tovább. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: Faludi Imre

Nem lesz gond a nettel a Szigeten

A Yettel 60-80 ezer ember ellátására alkalmas hálózatot hozott létre a fesztivál területén.

A Sziget Fesztivál alig több mint egy négyzetkilométeres területén a Yettel olyan hálózatot épített ki, amely egy időben akár 60-80 ezer embert is képes ellátni - közölte a cég.

Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye évente több százezer látogatót vonz. Az ilyen nagy horderejű események a mobilhálózat erősítését igénylik, hogy egy időben akár több tízezer ember is problémamentesen tudjon telefonálni és internetezni. A fesztivál adatforgalma a következő 6 nap alatt csaknem 35 Budapesten üzemelő átlagos bázisállomás forgalmát bonyolítja, az állomások pedig összesen nagyságrendileg huszonötször akkora adatforgalmat kezelnek, mint egy átlagos budapesti hétköznapon.

A Yettel szakemberei 6 új mobil bázisállomást telepítettek a fesztivál hálózati megerősítésére a legnépszerűbb helyszíneken, például a nagyszínpad előtti területen.

A vállalat azt is közölte, hogy az időszakos jelerősítés igen költséges művelet, amely nem térül meg egy hét alatt. A tervezéstől a kivitelezésig több héten keresztül csaknem 30 ember dolgozik a hálózat előkészítésén és kiépítésén, és szakembereik a fesztivál teljes ideje alatt felügyelik a mobilhálózat működését. A Szigeten a VoLTE roamingot a külföldről érkezett vendégek használhatják.

Címlapról ajánljuk
Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

Elképesztő dráma után elődöntős a férfi pólóválogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott fordulatos mérkőzést játszott az olaszokkal a párizsi olimpia negyeddöntőjében. Mindkét csapatnak volt esélye megnyerni a meccset a rendes játékidőben, végül 9-9 után ötméteresek döntöttek. Vogel Soma háromszor is védett, a mieink pedig ötből négy büntetőt belőttek, így készülhetnek a horvátok elleni elődöntőre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×