eur:
390.83
usd:
359.89
bux:
73174.1
2024. július 26. péntek Anikó, Anna
Cpr, first aid and healthcare with hands on chest of person for paramedic, medical and saving lives. Cardiac arrest, heart and injury with patient and compression for emergency, medicine and wellness
Nyitókép: Jacob Wackerhausen/Getty Images

Összeesett egy férfi a Duna-parton, szabadnapos vízirendőr mentette meg az életét

Szerda délután munka közben lett rosszul egy 60 év körüli férfi egy Duna-parti kempingben.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-bejegyzése szerint a férfi minden előzmény nélkül esett össze. Segítségére azonnal több szemtanú sietett, köztük egy szabadnapos vízirendőr is, aki megvizsgálta, de már nem lélegzett. Az egyenruhás rögtön megkezdte az újraélesztést, amit perceken belül a helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak – zárul a közlés.

Címlapról ajánljuk
Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Élő: A 2024-es párizsi olimpia megnyitója

Eljött a nagy nap: minden idők legrövidebb olimpiásza után, alig több, mint három évvel a 2020-ról 2021-re halasztott tokiói játékok zárását követően, 19.30-kor megkezdődött a 2024-es nyári játékok rendkívülinek ígért megnyíitó ünnepsége. Az Infostart élőben követi a látványos programot, a közjogi méltóságok reakcióit, a láng megérkezését, a tűz fellobbantását, a nyitó beszédeket és természetesen a Böde-Bíró Blanka és Tóth Krisztián vezetésével érkező magyar, továbbá a többi küldöttség bevonulását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×