eur:
395.11
usd:
358.77
bux:
71644.35
2024. augusztus 15. csütörtök Mária
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összetört személygépkocsik a 431-es főúton, a kiszombori határátkelő közelében 2024. július 13-án. A balesetben ketten meghaltak.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Egy nő és egy tinédzser gyerek halt meg a szörnyű balesetben

Frontálisan karambolozott két személyautó Kiszombornál, a 431-es főút 3-as kilométerszelvényénél. Sajtóértesülés szerint egy anya és 15 éves gyermeke meghalt.

Halálos közlekedési baleset történt a 431-es főútón szombaton délelőtt. A rendőrség tájékoztatása szerint az ütközés Kiszombor közelében történt. Az egyik gépkocsiba két ember beszorult, őket a tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítják ki.

A Tények úgy tudja, hogy ketten olyan súlyos megsérültek a balesetben, hogy életüket már nem lehetett megmenteni, még a helyszínen meghaltak.

Az eddigi információk szerint az egyik áldozat egy 15 éves gyerek, a másik pedig a 40 év körüli édesanyja volt.

Címlapról ajánljuk

Fábián László: szeretném, ha sokszínű csapattal jutnánk ki Los Angelesbe, 20-25 sportágban

A Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára, olimpiai bajnok öttusázó értékelte a magyar csapatnak a vasárnap véget ért nyári olimpián mutatott teljesítményét az InfoRádió Aréna című műsorában. Fábián László elárulta, hogyan fogadta Gulyás Michelle győzelmét, beszélt arról, hogy a tokiói szereplés szinte pontos megismétlése jelent-e fejlődést, és kifejtette a véleményét Milák Kristófról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.15. csütörtök, 18:00
Tálas Péter
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézetének egyetemi docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×