eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a British American Tobacco beruházását bejelentő sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. április 19-én. A dohányipari vállalat új központot hoz létre füst nélküli termékek gyártására Pécsen, a körülbelül 60 milliárd forintos beruházás nyomán 450 új munkahely jön létre.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

A külügyminiszter levélben nyilvánította ki részvétét a vasúti baleset kapcsán

Szijjártó Péter gyors felépülést kívánt a sérülteknek.

Részvétét nyilvánította a szlovákiai Érsekújvárnál (Nové Zámky) történt vasúti baleset kapcsán szlovák kollégájának pénteken Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Juraj Blanárnak küldött levelében a tárcavezető hangsúlyozta, hogy mély fájdalommal értesült a tragédiáról, amelyben egy vonat busszal ütközött, és amely több ember életét követelte, továbbá számosan megsérültek.

Az írta: "Kérem, engedje meg, hogy kifejezzem Önnek szívből jövő részvétemet és őszinte együttérzésemet azokkal, akik elvesztették szeretteiket. Gondolataink és imáink az áldozatokkal és családjukkal vannak ezekben a nehéz időkben, és gyors felépülést kívánunk a sérülteknek."

Szlovákia déli részén csütörtökön egy Prágából Budapestre tartó gyorsvonat ütközött össze egy autóbusszal, a balesetnek szlovák hivatalos közlés szerint öt halálos áldozata van, öten pedig megsérültek.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×