eur:
392.92
usd:
363.45
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és felesége, Lévai Anikó leadja szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as számú szavazókörben 2024. június 9-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Sorra szavaznak a politikai "nagyágyúk"

A fontosabb emberek már szavaztak. A két főpolgármester-jelölt 10 óráig még nem ment el voksolni. Úgy tudjuk, hogy Vitézy Dávid 11 óra körül szavaz majd.

A legfrissebb Szijjártó Péter volt, aki Dunakeszin első volt a körzetében. A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a szavazókör nyitására érkező tárcavezető kijelentette, hogy ez egy történelmi jelentőségű és történelmi téttel bíró választás, amire egy éles a helyzetben kerül sor, tekintettel arra, hogy Közép-Európában, Magyarország szomszédságában háború dúl.

Voksolt Deutsch Tamás is, aki a Fidesz-KDNP EP-listavezetője.

Három európai parlamenti helyre számít – mondta Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt EP-listavezetője, miután leadta voksát a főváros II. kerületében vasárnap reggel.

Gyurcsány Ferenc feleségével Dobrev Klárával együtt adta le szavazatát Budapest II. kerület Áldás Utcai Általános Iskolában.

Orbán Viktor a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában voksolt, szintén a feleségével együtt.

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője is leadta a szavazatát vasárnap délelőtt a Hegyvidéki Mesevár Óvodában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×