eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel
Grundtner András, a Mi Hazánk főpolgármester-jelöltje a Novák Előd pártelnökkel közösen a Főpolgármesteri Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatón, mielőtt leadták a jelölt ajánlásait a Fővárosi Választási Irodában 2024. május 2-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Grundtner András: a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás a fővárosban

Szentkirályi Alexandra visszalépésével a Mi Hazánk Mozgalom maradt az egyetlen erő, amely kiutat jelent a nemzeti elkötelezettségű, hagyománytisztelő fővárosi lakosság számára – írta pénteki közleményben a Mi Hazánk Mozgalom főpolgármester-jelöltje.

Grundtner András szerint Vitézy Dávid „ugyanannak a belvárosi progresszív-liberális elitista klubnak a tagja, amely Karácsony Gergely mögött áll és amely multikulturális mocsárba fullasztaná Budapestet”.

Vitézy Dávid „az autósellenes politika atyja”, a gépjárműforgalom szándékos akadályozásának bevezetője, víziói a hivatali idejében közlekedési káoszhoz vezettek és milliárdos veszteséget okoztak a fővárosnak – érvelt a Mi Hazánk jelöltje, emlékeztetve arra az esetre, amikor Vitézy Dávid „sávlezárással bénította meg a város közlekedését többek között a Budaörsi úton”. „Ez volt az a pont, ahol a korábbi főnöke, Tarlós István is megelégelte Vitézy ténykedését, és kiebrudalta őt a Városházáról” – tette hozzá Grundtner András.

Leszögezte, a Mi Hazánk Mozgalom nem fogja hagyni, hogy „a globalista magánérdekek vezette szélsőséges liberálisok a nemzet fővárosát a nyugat-európai nagyvárosok szintjére züllesszék, a Mi Hazánk rendet teremt Budapesten és élhetővé teszi a fővárost”."

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×