eur:
385.49
usd:
355.11
bux:
67866.13
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Nyitókép: Pixabay

Villamos elé hajtott a rolleres, nem lett jó vége

Az V. kerületben történt balesetben a roller a szerelvény alá szorult, a vele közlekedő nő pedig súlyosan megsérült.

A Tények értesülése szerint a külföldi nő rokonaival szeretett volna átkelni a Károly körút egyik oldaláról a másikra. Már átértek a Deák tér felé vezető gyalogátkelőn, ami áthalad a síneken, a nő azonban valamiért visszafordult a rollerrel, közben viszont a jelzőlámpa pirosra váltott. A villamos vezetője már nem tudott időben lefékezni és elütötte.

Az elektromos roller beszorult a villamos bal oldala alá, a nő pedig a szerelvény mellé, a füves sávra esett, de így is súlyos sérüléseket szenvedett. Sokáig kellett a helyszínen stabilizálni az állapotát, mire kórházba lehetett szállítani - írják.

Címlapról ajánljuk
Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

Sándor Ildikó: ma már virtuális közösséget is alkotnak a néptánchagyományok ápolói

A folklorizmus világát igyekeznek megismerni és megérteni a mindenkori kultúra teremtés szándékával – erről beszélt az Inforádió Aréna című műsorában Sándor Ildikó néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoportjának vezetője. A műsorban szó esett a verbunkos tánctípusról, ami egy kulturális örökségi elem, a legényközösségek önmegélésének volt az eszköze.

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×