eur:
394.99
usd:
367.79
bux:
71586.1
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Moscow, Russia - March 26, 2019: Aircraft Airbus A320-232(WL) HA-LYT of Wizz Air against blue sky in sunny morning going to landing at Vnukovo international airport in Moscow
Nyitókép: Fotokot197/Getty Images

Véres jelenetek miatt szakította meg útját egy Wizz Air-gép

Rosszul lett, majd erősen vérezni kezdett egy nő a Wizz Air egyik Budapestről indult járatán csütörtökön, kényszerleszállást kellett végrehajtani.

Kényszerleszállást hajtott végre a Wizz Air Budapestről Abu-Dzabiba indult járata Ankarában csütörtökön, miután az egyik utas rosszul lett, majd ömleni kezdett belőle a vér – számolt be a Blikk.

„A személyzet megnyugtatta az utasokat, hogy van orvos a fedélzeten, aki ellátja a nőt, ám az igazi pánik akkor tört ki, amikor egyszer csak elkezdett vérezni” – idézte fel a történeket a lapnak egy szemtanú. A Blikk információ szerint

a vérzést egy felszakadt egy műtéti heg okozhatta.

„Olyan volt, mint egy horrorfilmben, a vér tócsákban állt a mosdóban, a székeken és a folyóson, a hölgy gyerekei sírtak, senki sem tudta, hogy mit lehetne tenni. (…) Volt olyan szék, amit később ki is szereltek, mert teljesen átázott a kárpitozása.” – fogalmazott a lap informátora.

A kapitány ezt követően döntött úgy, hogy megszakítja az utat, és a török fővárosban kényszerleszállást hajtott végre. Az utaskísérők közben jobb híján fekete nejlonzacskókkal próbálták letakarni a vérfoltokat – olvasható.

A Blikk megkereste a Wizz Airt is, de a légitársaság egyelőre nem válaszolt a lap kérdéseire.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×