eur:
397.24
usd:
357.75
bux:
74085.56
2024. október 1. kedd Malvin
Fél pár gyerekcipő az iszapban az Elias nevű vihar okozta villámárvíz elvonulása után az északkelet-görögországi Vólosz kikötővárosban 2023. szeptember 28-án. Az előző napon ismét árvizeket fakasztó viharok sújtották Görögország középső részét, áramkimaradásokat és útlezárásokat okozva a térségben. Egy hónapon belül másodszor pusztít árvíz az országban. A szeptember eleji, Daniel nevű viharban tizenöten vesztették életüket.
Nyitókép: MTI/EPA/ANA-MPA/NNikolasz Hacipolitisz

Útlezárások az áradások miatt

Számos utat le kellett zárni az áradások miatt vasárnap. Itt a folyamatosan frissülő lista.

Vas vármegyében

a 3867-es jelű, Bük-Acsád összekötő utat, Bük térségében a Répce folyó áradása miatt,

a 8631-es jelű, Vasegerszeg-Nagygeresd összekötő utat, Nagygeresd és a 86-os főút közötti szakaszon a Répce folyó áradása miatt,

a 8632-es jelű, Hegyfalu-Bő összekötő utat, Bő és a Gór között a Répce folyó áradása miatt,

a 8708-es jelű, Körmend-Pinkamindszent összekötő utat, Pinkamindszent és az országhatár között a Pinka patak áradása miatt.

Nógrád vármegyében

a 2209-es jelű, a határhídhoz vezető utat, Őrhalomnál az Ipoly áradása miatt.

A közlekedésre veszélyes fák miatt lezárták Komárom-Esztergom vármegyében, a 1127-es jelű, Süttő-Vértestolna összekötő utat, Tardos és Bikolpuszta között.

Az ünnepi kamiontilalom december 26-án, kedden 22 óráig lesz érvényben. Valamint szilveszterkor december 30-án 22 órától, január 01-jén 22 óráig tart majd - írja az Útinform.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×