eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Katonák egy ARV harcjármű vontató előtt a NATO-erők részvételével megrendezett Adaptive Hussars 23 többnemzeti országos gyakorlat megnyitóján a hódmezővásárhelyi Zrínyi Miklós Laktanyában 2023. november 7-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Átcsoportosítják a NATO-csapatokat Magyarországon

Megkezdődött a NATO-harccsoport személyi állományának és technikai eszközeinek átcsoportosítása a keleti országrészbe az Adaptive Hussars 2023 többnemzeti országos hadgyakorlaton.

A Honvéd Vezérkar hétfőn a honvedelem.hu oldalon közölte, az MH Ludovika Zászlóalj másodéves, valamint végzős hallgatói érkezésüket követően rövid tájékoztatást kaptak a harccsoport tevékenységéről, feladatairól, majd felkészítést kaptak az újmajori tábor őrzés-védelmi rendszeréről.

A hallgatók a következő néhány napban aktívan részt vesznek az őrzés-védelmi feladatokban

- tették hozzá.

A harccsoport harckocsi százada, kihasználva a gyakorlótér adta lehetőségeket, folytatta a század szintű "összekovácsolási" feladatait a központi gyakorlótér számukra kijelölt részén - írták.

Címlapról ajánljuk
Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen
Patrióták

Keményen felléptek Bécsben Orbán Viktorék az Európai Unió új vezetői ellen

Patrióta kiáltványt fogadott el az európai jövőért Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap délelőtt Bécsben Herbert Kickl-lel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel, az ANO párt elnökével közösen vasárnap délelőtt - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 30. 11:46
×
×
×
×