eur:
394.89
usd:
367.66
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
A Magyar Honvédség első két új Airbus H225M típusú helikoptere a MH Kiss József 86. Helikopterdandár szolnoki bázisán 2023. július 17-én. A honvédelmi és haderőfejlesztési program részeként a honvédelmi tárca tizenhat helikoptert rendelt.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

Légvédelmi lőgyakorlat lesz Magyarországon - ezt a régiót érinti

Vadászrepülők és helikopterek a levegőben.

Légvédelmi lőgyakorlatot tart a Magyar Honvédség (MH) csütörtökön és pénteken Győr térségében, ezért "megnövekedett hanghatásra" kell számítani a régióban - közölte a Honvédelmi Minisztérium.

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred október 26-án és 27-én Győr térségében célkövetési gyakorlást hajt végre, amelyen a Magyar Honvédség vadászrepülői és helikopterei is részt vesznek - tartalmazza a közlemény.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja az állampolgárok nyugalmát - írta a minisztérium.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Újabb dráma a Wizz Airnél: 36 órája várják az utasok, hogy végre felszálljon a gépük

Újabb dráma a Wizz Airnél: 36 órája várják az utasok, hogy végre felszálljon a gépük

Hétfőn 18:25-kor kellett volna felszállnia a Wizz Air W6 2353 számú Budapest – Catania járatának, ami 21:00-kor indult volna vissza Budapestre. A járatot azonban törölték, az utasok pedig azt az információt kapták, hogy kedd reggel 8-kor indulnak csak. Ezt végül este 19:30-ra módosították, majd 23:20-ra, de a járat akkor sem indult el. Eközben a Szicíliából Budapestre tartó utasok szintén azt várják, hogy végre elindulhassanak - írja az Utazómajom.hu. Olvasónk elmondása szerint van olyan utas, aki már a második éjszakáját töltötte a cataniai reptéren.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×