eur:
386.03
usd:
356.37
bux:
69116
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
tűz lángok
Nyitókép: Pixabay

Friss fejlemény az életveszélyesen megégett kisfiú ügyében - 18+

A négyéves gyermek egy lángoló gödörbe esett a kertben.

Életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy négyéves gyermek a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Nagykállón, miután belezuhant egy gödörbe, melyben rongyok égtek. Állítólag az apja égetett ott valamiféle szemetet. A gyermeket kiemelték a lángokból, a szülők és egy rokon locsolta le vízzel és zuhanyoztatta, valamint távolította el róla az égő ruhadarabokat.

A négyéves gyermek súlyosan megégett. Mentőhelikoptert küldtek érte, de a rossz idő miatt előbb közúton el kellett vinni Hajdúnánásra, hogy onnan repítsék a budapesti Bethesda Gyermekkórház égési osztályára.

Életveszélyes állapotban volt, arcán és felsőtestén másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

Vasárnap kora este az RTL Híradó arról számolt be, hogy a gyermek túl van az életeszélyen. Édesanyja elmondta, hogy kisfiát megműtötték és stabil az állapota. Elmondása szerint altatásban van, és egy ideig még így is lesz. Az orvosi szakvélemény szerint a gyógyulás akár évekig is eltarthat. Az orvosok most arra koncentrálnak, hogy megakadályozzák a különböző fertőzéseket, illetve hogy pótolják a folyadékot, amit az égés miatt elvesztett a gyermek.

A rendőrség eljárást indított.

Címlapról ajánljuk
Hiába a német recesszió, évtizedek óta a legnagyobb fizetésemelés jön a Bundestagban

Hiába a német recesszió, évtizedek óta a legnagyobb fizetésemelés jön a Bundestagban

Jelentősen emelkedik júliustól a német parlament képviselőinek havi fizetése. A Bundestagban helyet foglaló 736 honatya havi fizetése ugyanis hat százalékkal emelkedik az eddigihez képest. Az erről szóló döntés ellen egyedül az ellenzéki Baloldal Pártja tiltakozott, utalva arra, hogy évtizedek óta a legnagyobb arányú fizetésemelésről van szó. Ráadásul olyan időkben, amikor a szociális kiadások csökkentése a pénzügyminiszter egyik fő vesszőparipája.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×