eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
A kinyomtatott leveleket egy ládába csomagolják a Magyar Posta EPDB Nyomtatási Központjában, Budapesten 2015. február 26-án. Lezárult a Magyar Posta új hibrid kézbesítési és konverziós nevet viselő rendszerének fejlesztése, amellyel hiteles dokumentumok továbbítása válik lehetővé elektronikus úton a postán keresztül.
Nyitókép: MTI/Honéczy Barnabás

Egy kispostát újranyitnak

Szeptember elsejétől vehetik újra igénybe a szolgáltatást a Kisvárdán.

Seszták Miklós, a térség fideszes parlamenti képviselője tájékoztatta erről a térség lakóit a közösségi oldalán. A helyi politikusok szerint az önkormányzat kérte a nyitást és magára vállalta a költségeket. Összesen 47 millió forintot szavaztak meg a szolgáltatásra.

A helyi ellenzék szerint ugyanakkor mindez nem csak a kormánypárti politikusok érdeme - látható az ATV riportjában.

Horváth Attila önkormányzati képviselő szerint nem a város jegyzője, hanem Kisvárda 11 képviselője és a polgármester közösen döntötte el, hogy újra kinyitja a város a kispostát. Az önkormányzat szavazta meg a postai szolgáltatás költségeinek biztosítását és arról is döntött, hogy egy önkormányzati cég fogja a postával közösen a hivatalt működtetni.

A kisvárdai – hivatalos nevén hármas számú – posta földszintjét bérli az önkormányzat, ahol szeptember szeptember elsejétől nyit az önkormányzati postahivatal.

Címlapról ajánljuk
Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 20:00
×
×
×
×