eur:
395.21
usd:
368.23
bux:
72288.23
2024. július 2. kedd Ottó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Eldobta az életét egy pécsi gimnazista

A rendőrség közigazgatósági hatósági eljárást indított.

Öngyilkosságot követett el egy diák a múlt héten a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában – erősítette meg a Hvg.hu-nak a rendőrség.

A hatóság közélse szerint a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják, aminek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában további tájékoztatást nem áll módukban adni.

A lap kereste az intézmény igazgatóját és a fenntartó Zirci Ciszterci Apátságot, tőlük azonban egyelőre nem érkezett válasz.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Magyarics Tamás az Arénában: ha Trump fegyelmezett marad, megtarthatja előnyét

Ha Joe Biden helyett új jelöltet állítanának a demokraták, az példátlan lenne az amerikai elnökválasztások történetében – mondta Magyarics Tamás, az ELTE professzor emeritusa, külpolitikai szakértő. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az elnökjelölti vita következményeiről, a lehetséges forgatókönyvekről és a Donald Trump elleni perek jelentőségéről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×