eur:
394.5
usd:
366.84
bux:
71929.73
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Orbán Viktor miniszterelnök (j) beszédet mond a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) évnyitó gazdaságpolitikai fórumán Budapesten 2023. március 9-én. Balról Parragh László, az MKIK elnöke (b) és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Itt meghallgatja Orban Viktor beszédét a gazdasági évnyitón

A miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara csütörtöki gazdasági évadnyitó rendezvényén tartott előadást.

Orbán Viktor a gazdasági évnyitó Nagy Márton gazdaságfejlesztési és Varga Mihály pénzügyminiszter társaságában értékelte a magyar gazdaság előző évét, és beszélt a jövőbeli kihívásokról.

A kormányfő beszélt a munkaerő-piaci kilátásokról, a finanszírozás megoldásairól, a konkrét kormányzati tervek között említette meg, hogy Kelet-Magyarországon a kormány két-három nagy teljesítményű gázerőművet fog építeni, hogy a beruházásvezérelt iparbővülést a térségben támogassa. Az akkumulátorgyárakat támogató kormányzati politikát a védelmébe vette, kijelentette, hogy Magyarország nem mond le az orosz energiáról, és kitért a kormány és az MNB viszonyára is.

Orbán Viktor előadását alább újra meghallgathatja.

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×