eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Nyitókép: Facebook/ Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület

Súlyos vonatbaleset történt Dunakeszinél, több járat is kimaradt

A személyvonat Vác irányába közlekedett, amikor a Dunakeszi alsó vasúti megállónál elgázolt egy embert, aki súlyosan megsérült – derül ki a Katasztrófavédelem közléséből.

Elgázolt egy embert a Vác irányába közlekedő személyvonat a Pest vármegyei Dunakeszin. A fővárosi hivatásos és a Fót Aqua önkéntes egyesület tűzoltói egy embert emeltek ki a szerelvény alól. A helyszínre a tűzoltó doktorszolgálat is kiérkezett. A vonaton körülbelül nyolcvanan utaztak. – írja a budapestkörnyéke.hu.

A MÁV a balesetet követően közölte: a Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között csak egy vágányon közlekednek a vonatok. A helyszínelés végéig 15-30, esetenként 30-40 perces késésekre, hosszabb menetidőre, illetve kimaradó járatokra lehet számítani a Budapest–Vác–Szob vonalon.

A társaság posztja szerint

a baleset miatt forgalmi változás történt:

nem közlekednek a Nyugati pályaudvarról minden óra 15 perckor Vácra induló S70-es vonatok, illetve nem közlekednek a Vácról minden óra 34 perckor a Nyugati pályaudvarra induló S70-es vonatok.

A MÁV frissített posztjában azt írta, hogy a Rákospalota-Újpest és Dunakeszi között ismét mindkét vágányon közlekednek a vonatok, befejezték a baleseti helyszínelést. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan, a délutáni órákban állhat helyre a Budapest–Vác–Szob vonalon.

A Fóti Aqua Önkéntes Tűzoltó egyesület Facebookon közzétette, hogy a súlyosan sérült férfit a Mentőszolgálat munkatársai stabilizálták, majd kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 18. 10:22
×
×
×
×