eur:
392.5
usd:
362.56
bux:
72003.53
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes művész a fővárosi Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 8-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Presser Gábor nagy bejelentést tett

"Tegnap elfogadtam a felkérést. Akkor legyen" – írta bejegyzésében.

Ahogy én számolom, nagyjából 55 éve vagyok a pályán – kezdte bejegyzését Facebookon Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes.

"Lehet azt gondolni, hogy ennyi idő után, ha megkérdezik, - hé, Pb, mit szólnál egy Aréna koncerthez? mondjuk jövő év szeptember harmincadikán? - az ember kér egy perc gondolkodási időt, megnézi a naptárában, nincs-e aznap valami ennél fontosabb, aztán mond egy igent, vagy egy nemet. De ez nem pont így van" – írta.

Szerinte a kérdés után inkább megindul a zsibongás, "előjön rengeteg emlék, bevillannak arcok, hangok, képek, dalok, dallamok, s közben a percről percre növekvő izgalom, másképp szólva valamennyi korai lámpaláz, s persze öröm is". A felkérést elfogadta, "mert hát a zenélésnél semmi sem jobb. Vagyis de. Ha jól sikerül".

A zenész legenda 2023. szeptember 30-án lép fel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×