eur:
394.9
usd:
367.72
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Nyitókép: Pixabay

Rohantak a rendőrök az idős nőért Óbudára

Elsőként érkezett egy rendőrjárőr egy óbudai lakáshoz amelyből füst gomolygott ki. Betörték az ajtót.

Harmai Viktória r. főtörzsőrmester és Szarka Péter r. törzsőrmester az óbudai, füsttel telítődött V. emeleti lakásba bejutva az egyik szobában egy alvó 74 éves nőt találtak, akit sértetlenül kikísértek az ingatlanból.

A helyszínen tapasztaltak alapján a sütőben felejtett hús füstölte tele a lakást, ám tűz nem keletkezett.​ Az egyik rendőrt füstmérgezés gyanúja miatt kórházba vitték - számolt be a rendőrség a honlapján.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×