eur:
394.63
usd:
365.8
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mi-17 típusú helikopter a szolnoki helikopterbázison tartott technikai bemutatón 2018. december 13-án.
Nyitókép: MTI/Mészáros János

Katonai helikopterek lepik el Siófokot

A kiliti repülőtéren vételeznek üzemanyagot a Magyar Honvédség egységei.

A Magyar Honvédség kijelölt alakulatai az Európai Védelmi Ügynökség szervezésében október 3. és 21. között nemzetközi helikopteres repülő harcászati gyakorlatot hajtanak végre – tájékoztatta Siófok város polgármesterét a Magyar Honvédség pápai bázisrepülőtere.

A hazánk európai uniós szerepvállalásából fakadó többnemzeti harcászati gyakorlat a Magyar Honvédség helikopter-személyzeteinek legmagasabb szintű harcászati képzését valósítja meg, illetve ennek keretében történik a helikopter harcászati oktatók képzése és kvalifikálása is – írja a siofok.hu.

A Magyar Honvédség, illetve a külföldi harcászati erők a gyakorlat keretében a siófok-kiliti repülőtéren katonai helikopterek számára üzemanyagtöltést hajtanak végre október 3. és 21. között, hétfőtől péntekig (tartaléknap szombat), nappali időszakban.

Címlapról ajánljuk
Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről
Tudósítónktól

Nigel Farage érdekes gondolatokat osztott meg Marine Le Penről

Nigel Farage szerint katasztrófához vezetne, ha Franciaországban Marine Le Pen radikális pártja kerülne kormányra. Az egykori brexitvezér, a brit Reform párt első embere szerint a francia választások első fordulójában győztes pártnak nincs kiforrott gazdasági programja.

Orbán Viktor: az ukrán elnök nem örült túlságosan

Orbán Viktor miniszterelnök a Die Weltwoche című konzervatív svájci lapnak adott interjúban kijelentette, hogy kijevi látogatásán nem meggyőzni akarta Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hanem tájékozódni arról, "hol vannak a határai" a kijevi álláspontnak a békefolyamatra vonatkozóan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×