eur:
394.88
usd:
367.63
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: Gyurcsány Ferenc/Facebook

Miskolcon tart kihelyezett frakcióülést a DK – videó

A következő másfél napban kihelyezett frakcióülést tart a Demokratikus Koalíció Miskolcon, illetve a megye jó néhány városában – tájékoztatott közösségi oldalán Gyurcsány Ferenc.

„Találkozni fogunk a városvezetéssel, nagyon sok emberrel, és megbeszéljük a város, a megye és az ország dolgait. Mondhatnám úgy is, hogy megbeszéljük, mennyi a hazugság ára” – tette hozzá videoüzenetében a pártelnök.

Gyurcsány Ferenc egyebek mellett felidézte Orbán Viktor korábbi szavait, miszerint

a kormány úgy állapodott meg az oroszokkal, hogy annak alapján a rezsicsökkentés garantált lesz

„Mára feketén-fehéren kiderült, hogy hazudtak. Kötöttek egy rossz megállapodást az oroszokkal, ennek isszuk a levét, és ezt nem merték bevallani. És most a hazugság ára az, hogy zárnak be intézmények, aztán meg bajban lesznek a családok is” – fogalmazott.

A DK elnöke hozzátette: az igazi kérdés most már csak az, mi volt a hazugság bére, miért csinálták ezt?

Ahogy arról korábban beszámoltunk, mindeközben a Fidesz és a KDNP frakciója Balatonalmádiban ülésezik szerdán és csütörtökön. A frakcióülés a hagyományoknak megfelelően Orbán Viktor politikai tájékoztatójával indul, a frakcióülés központi témája pedig a brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott drasztikus energiaárak lesznek.

Címlapról ajánljuk
A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron öngólja

A németeket Schöder politikai öngyilkosságára emlékezteti Macron "öngólja"

Aggodalom és megdöbbenés Berlinben az előre hozott francia nemzetgyűlési választások első fordulójának eredményei és a második forduló lehetséges kimenetele miatt. Német kormánypártok vezető politikusai vélekednek úgy, hogy Emmanuel Macron francia államfő a választások kiírásával "öngólt" rúgott, és Németország legfontosabb uniós partnerét politikai elszigetelődés fenyegeti.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×